Skip to main content

Massages

Tijdens een holistische ontspanningsmassage wordt niet alleen je lichaam maar ook andere delen van jou als mens ‘aangeraakt’. Ik gebruik verschillende technieken zoals langzame strijkingen met volle aanraking op dieper celniveau, om afvalstoffen af te voeren, holistische pulsingen, bindweefselmasssage en systemisch werk via het lichaam. Afhankelijk van jouw behoefden kun je deze los van elkaar of in een hele lichaamsmassage bij mij ontvangen. Ik nodig je uit om uit je hoofd te komen en in je lijf te gaan ervaren wat het leven met jou doet.

Bij een therapeutische sessie gaan we systemisch dieper op de thema’s waar je jezelf al bewust van bent of die tijdens de massage naar voren komen. Je krijgt  inzichten in je eigen (familie)systeem en/of patronen. Door de bewustwording kun je nieuwe keuzes maken die je helpen om meer vanuit jouw eigen potentie te leven en persoonlijk te groeien.
De ruimte is sfeervol verlicht en de rustgevende muziek neemt je mee op reis door je lichaam. Dit helpt jou in je proces van bewustwording, loslaten, verwerking en heling.

Aanbod

Holistische ontspanningsmassages op dieper celniveau

Vraag naar de mogelijkheden voor een voordelige strippenkaart afgestemd op jouw behoeften om het proces sneller en duurzaam op gang te krijgen.

Massage

Enkele sessie

5-strippenkaart

Sessie puur preventief en ontspannend / optioneel inclusief therapeutische ondersteuning
€ 120,- voor 90 min.
€ 540,-
Sessie puur preventief en ontspannend / optioneel inclusief therapeutische ondersteuning
€ 160,- voor 120 min.
€ 730,-
4-handenmassage - mannelijke en vrouwelijke energie
€ 180,- voor 90 min.

Praktijkadres

Gezondheidscentrum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
5221 GA 's-Hertogenbosch