Skip to main content

Relaties

Harmonie, begrip en gevoel

Ben jij de ambitieuze ondernemer, manager of leidinggevende die vol passie 24/7 met ‘werk’ bezig is en je liefdespartner voelt zich op de tweede plaats gezet en heeft niet het nodige begrip voor jou? Of ben je de liefdespartner van deze hart werkende man/vrouw en mis je de aandacht, verbinding en de sprankel in jullie liefdesrelatie? Ik ken beide kanten en begrijp jullie daarom allebei heel goed.

Hoe zou het zijn om in het dagelijkse leven weer (of nog) meer harmonie in het samenzijn te ervaren? Sterker nog, hoe zou het zijn om opnieuw verliefd op elkaar te worden op een manier die jullie nog niet eerder hebben ervaren? Dat is mogelijk!

Hoe?

Dat gaan jullie samen ontdekken tijdens een traject waarin ik jullie een aantal maanden op holistische werkwijze ga begeleiden. Holistisch betekent “het geheel”. Voor een duurzame groei in de liefdesrelatie heb je een sterke basis nodig en de oorzaak van de mogelijke verstoring bij de bron aan te pakken. Uit eigen ervaring weet ik wat een ongelukkige relatie met je lichaam doet. Je zet jezelf als het ware op slot. Daarom neem ik naast het communicatieve gedeelte jullie lichaam mee en kijk met de systemische bril naar mogelijke niet (meer) dienende patronen. Denk hierbij aan holistische massage en familieopstellingen.

Ga je hierop aan en ‘kiezen’ jullie beiden ‘voor’ de liefde? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende kennismaking waarin jullie de huidige situatie kunnen uitleggen en vragen kunnen stellen. Voelen wij een wederzijdse klik dan kunnen we direct van start om jullie liefde nieuwe en duurzame energie in te blazen. Een traject op maat duurt ongeveer zes maanden, afhankelijk van jullie behoeften en wensen.

Ik heb er heel veel zin in…

Praktijkadres

Gezondheidscentrum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
5221 GA 's-Hertogenbosch