Skip to main content

Systemisch werk

Jouw persoonlijke groeiproces

We gaan samen een tijdje op reis waarin we systemisch onderzoeken waar je in het dagelijkse leven tegenaan of vastloopt en hoe je hier stappen in kunt zetten voor nieuwe keuzes en uitkomsten die ervoor zorgen dat je meer balans en vreugde in het leven ervaart.

Om hiervoor in aanmerking te komen is het belangrijk dat er een klik is en dat jouw bereidheid om het ‘aan’ te gaan groot genoeg is om een commitment voor een bepaalde tijd met mij op reis te gaan. Dit gaan we samen in een intakegesprek van 60 minuten verkennen waarin je ook meer over mijn (soms ook onconventionele) werkwijze ervaart, deze is voor ieder mens persoonlijk en intuïtief want iedereen is uniek en heeft zijn eigen verhaal. Weet dat de antwoorden op jouw vragen al in jou zitten, dus jouw bereidheid om het ‘aan’ te gaan zal bewust of onbewust bepalen hoe snel je stappen gaat zetten en hoe ver dat je zelf bereid bent om te gaan. De verantwoording ligt bij je zelf, ik help je alleen op weg. Zodra we erachter komen dat er op gegeven moment geen vooruitgang meer mogelijk blijkt te zijn ga ik met jou kijken wat of wie je wel bij de volgende stap verder kan helpen. Je hoeft het niet alleen te doen!

Aanbod

Systemische ondersteuning in jouw persoonlijke groeiproces

Intakegesprek voor persoonlijke groeiproces
€ 100,- voor 60 min.

Na het intakegesprek en jouw bereidheid om samen op reis te gaan ontvang je binnen 2 weken een voorstel van mij die wij in de eerstvolgende afspraak samen gaan bespreken en tekenen. Zoveel kan ik je al vertellen, we gaan niet alleen praten maar nemen ook je lichaam en je innerlijke kind (je ziel) mee. Je gaat een commitment met jezelf voor een bepaalde tijd aan zodat je hardnekkige patronen kunt doorbreken die je niet (meer) dienen en duurzaam meer plezier in je leven kunt ervaren. Ik kan niet wachten om je te ontmoeten, we gaan er een mooie reis van maken!

Heb je vooraf nog vragen voel je welkom om met mij een vrijblijvende bel afspraak van 15 minuten maken.

Praktijkadres

Gezondheidscentrum Lage Leun
Kraanvogellaan 13
5221 GA 's-Hertogenbosch